zondag 24 april 2016

Onder de Keniaanse zon...

Hallo Ouders, vrienden, sponsoren en alle andere lieve lezers,

Sorry dat jullie lang niets van ons hoorden, maar hier is dan eindelijk bericht! Dit is onze vierde dag in Kenia en we genieten er met volle teugen van.


De eerste dag deden we rustig aan, we kwamen in de middag bij ons hotel in Voi en mochten lunchen in het kerkje van Pastor Charles. Toen we naar het kerkje liezen werden we warm ontvangen door zowel de Keniaanse zon als ook de Keniaanse kinderen. Ze renden zo onze armen in en knuffelden ons helemaal plat, superlief natuurlijk! Wat ze natuurlijk ook heel leuk vonden waren onze zonnebrillen, mobieltjes en camera's. De tweede dag werd de groep opgesplitst. De ene groep ging aan het tuinproject werken, de andere groep aan het schooltje. We hebben onkruid gewied en de muren voor de school gemetseld. Soms zwaar werk en je moet vooral niet vergeten goed te drinken maar het was wel ontzettend leuk om te doen.


Dag drie werden de groepjes omgewisseld en zijn we 's middags het centrim van Voi ingegaan. Een interessante ervaring, zeg dat wel....
's Avonds zijn we met z'n allen in het zaaltje op de 4e verdieping gaan zitten en hebben we spelletjes gespeeld en gekletst. De groep is supergezellig en we kunnen allemaal goed met elkaar overweg!Vandaag, dag 5, zijn we naar de kerkdienst gegaan. Een ontzettend leuke ervaring (voor mij). De mensen prijzen met volle overtuiging en passie en het is heerlijk om te zien en mee te maken. We mochten allemaal naar voren komen en iets zeggen tegen de mensen wat spannend maar ook heel leuk was. Een deel van de groep ging mee naar de kinderdienst, een paar bleven bij de gewone dienst. De kerkdienst was ontzettend mooi, inspirerend en voor passie. Echt genieten dus!Vanmiddag gaan we nog zwemmen, ook heel gezellig. Dus hou het blog in de gaten, bericht volgt snel!

Liefs, Miriam


2 opmerkingen:

  1. Hoihoi Mirjam, dank je wel voor je update.
    Die mooie rode aarde en ik ruik de geur van het land weer als ik je foto's en filmpjes bekijk. Prachtig z'n kerkdienst. Lijkt me een hele ervaring van zo ingetogen hier in Nederland naar het uitbundige daar. Groetjes van uit het koude kikkerlandje hier.

    BeantwoordenVerwijderen